Contacte

Els Gegants i Cabets d’Ontinyent som una Associació oberta a tots i totes que vulguen treballar no sols per mantindre i difondre les nostres tradicions; i també per recuperar-les com hem fet, per exemple, en 2015 amb la incoporació de les figures de l’Àguila i de la Tartuga.
Són moltes les persones que ens diuen que als seus fills i filles els encanten els Gegants i Cabets. Però formar part de la nostra Associació és alguna cosa més, perquè necessitem de gent que “treballe” per a què els nostres menuts continuen disfrutant de les seues figures. I hem entrecomillat el verb treballar perquè és un treball que es fa amb il·lusió: fer festa.
Per això, si tens interés en formar part de la nostra Associació, pots omplir el qüestionari o enviar un correu electrònic a la nostra adreça i nosaltres ens posarem en contacte amb tu per explicar-te tot el necessari i aclarir-te els dubtes que tingues. Per diners no serà, perquè la quota és més bé simbòlica: 10 € anuals per als majors d’edat i 3 € per als menors.

Actualment, tenim la seu social a la casa de cultura de la Vila i els Gegants, els Cabets, l’Àguila i la Tartuga i els Gegantons poden visitar-se al Palau de la Vila, en horaris en que roman obert l’oficina de Turisme.


Des d’ací podreu fer-nos arribar els vostres suggeriments, qüestions, propostes, queixes i qualsevol cosa que vulgueu contar-nos.

  Todos els camps són obligatoris

  Informació bàsica respecte a protecció de dades
  Responsable L'Associació de gegants i Cabets d'Ontinyent +info...
  Finalitat Rebre suggeriments, qüestions, propostes, queixes i qualsevol cosa que vulgueu contar-nos. +info...
  Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
  Destinataris No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal +info...
  Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
  Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

  Seu de l’Àssociació

  Carrer Trinitat 68 – Casa de la vila 46870 – Ontinyent
  gegantsicabetsontinyent@gmail.com

  Les figures es poden visitar al Palau de la Vila
  Plaça de Sant Roc, 3