Els balls Corpus s’exhibiran al públic aquest diumenge

El pròxim 6 de juny entre les 11h i les 13h la ciutadania tindrà l’oportunitat de veure els balls del Corpus a l’aire lliure.

Els balls processionals d’Ontinyent Cabets, Gegants, Arquets, Veta, Cavallets, Pastorets i la Moma, amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, han organitzat per a aquest diumenge, 6 de juny, una exposició d’aquestes danses que formen part de la processó cívica del Corpus. L’actual situació sanitària no ens permet fer l’habitual recorregut on ens venia a veure la ciutadania és per això que les figures, vestuaris i complements estaran exposats a l’aire lliure en un recorregut vigilat que permetrà seguir les mesures sanitàries actuals.

L’exposició estarà oberta al públic entre les 11h i les 13h al llarg del recorregut que començarà en la plaça de l’Església, continuarà en la plaça del Fossaret, després passarà per la plaça de Sant Roc, seguirà en l’interior del Palau de la Vila, per acabar de nou en la plaça de Sant Roc, que estarà dividia en dos. La ciutadania que ens visite haurà de respectar les mesures sanitàries, raó per la qual disposarem de gel hidroalcohòlic a l’accés del recorregut.

Els balls estaran exposats al llarg d’aquest traçat seguint l’ordre tradicional de la processó cívica del Corpus, per tant, Cabets, Gegants, Arquets, Veta, Cavallets, Pastorets, Moma, Tartuga i Àguila.

Aquesta exposició és el resultat de les ganes que tenim de fer festa, però una festa segura. El nostre desig és poder tornar molt prompte a fer els nostres balls en les places i carrers d’Ontinyent rodejats dels qui més aprecien aquesta festa.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable L'Associació de gegants i Cabets d'Ontinyent +info...
Finalitat Gestionar i moderar els teus comentaris. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

5 × 3 =